Favoriet!

BeterBoompje’s duurzame kerstmissie

Elk jaar worden er zo'n 2,5 miljoen kerstbomen weggegooid in Nederland. Daar wil BeterBoompje samen met Lowlander Bier een einde aan maken. 

Kerstbomen doen er jaren over om uit te groeien tot een mooie en volle kerstboom. Ze staan daarna slechts voor vier weken binnen voor de kerstmaand, worden daarna op straat gegooid en hierna meestal direct verbrand. In Nederland worden er zo'n 2,5 miljoen kerstbomen per jaar weggegooid en BeterBoompje komt met een innovatief en duurzaam idee om dit op te lossen. Het is namelijk niet alleen sneu voor het boompje, het is ook allesbehalve duurzaam. 

Op Beterboompje.nl kan je twee verschillende kerstbomen kopen; met kluit of 'lekker afgezaagd'.

Het boompje met kluit mag 4 weken lang komen schitteren in jouw huiskamer en versierd met de mooiste kerstversiering. Hierna breng je hem terug en krijgt hij een tweede leven! De kerstboom wordt terug geplaatst in de natuur door BeterBoompje. Hierdoor zal de boom voor altijd in een bos blijven voortbestaan. 

Het 'lekker afgezaagd' boompje is een boompje zonder kluit. Als jij deze koopt, worden er twee nieuwe herbruikbare biologische adoptiekerstboompjes geplant in het Lowlander Kerstbomenbos. Hierdoor kunnen we straks allemaal genieten van een kerstboom met kluit, die meerder jaren op bezoek komt met kerst. 

Je kunt de bomen bestellen in meerdere maten. Je kunt deze ophalen op 11 locaties (waaronder Tilburg) in Nederland op 6 of 11 december. Kijk voor meer informatie en alle locaties op de website van BeterBoompje

Delen

Miss Bien Chanternel

Locatie

(Korte) Heuvel 2
5038 CN Tilburg

Openingstijden

Gesloten
Gesloten
16:00-22:00
16:00-0:00
15:00-2:00
15:00-2:00
15:00-21:00

Contact

www.missbien.nl
info@missbien.nl
013-2035530

Delen