Nieuw!

Behind the scenes

Ben je ook zo benieuwd hoe het backstage eruit ziet bij 013 Poppodium?

Elke laatste zaterdag van de maand kan je deelnemen aan een rondleiding in 013!

013 is hét podium voor pop- en dancecultuur in de ruimste betekenis van het woord. Live-concerten, dance- en clubavonden, grote festivals als Roadburn en WOO HAH en niet-muzikale programmering: je vindt het hier allemaal.

Hoe tof is het om een kijkje achter de schermen te nemen en op plekken te komen waar je als bezoeker nooit komt?! Zoals de kleedkamers van de beroemde artiesten te bezoeken en op het podium te staan waar Chance the Rapper, Lorde en the Prodigy hebben gestaan.

Boek nu een rondleiding bij het grootste poppodium van Nederland en neem een kijkje achter de schermen en kom op plekken waar je als bezoeker nooit komt.

Reserveren

Dit arrangement is te reserveren voor een groep van 8 t/m 25 personen óf je kan je individueel inschrijven. Let op: de rondleiding gaat pas door bij een minimale inschrijving van 8 personen.

10,- Koop tickets

013 Poppodium