Alegria Schoolband competitie

Op woensdag 16 juni kan je genieten van een heuse Battle of the schoolbands, met de talentenjacht voor schoolbands georganiseerd door stichting Alegria. Kijk jij op woensdag 16 juni ook mee naar deze spannende battle?

Het jonge schooltalent van het Odulphus lyceum, Willem II college, Cambreur college, Beatrix college en Cobbenhagen lyceum de strijd met elkaar aan, de hoofdprijs? Een optreden bemachtigen tijdens het Alegria festival. Uit alle bands worden de twee beste gekozen die op het festival mogen komen spelen.

Stichting Alegria steunt een straatkinderproject in Rio de Janeiro met als doel kinderen een kans te bieden op een betere toekomst. Daarbij biedt de stichting een podium om jong talent op scholen in Tilburg en regio aan te moedigen en verder te stimuleren.

Wil je meer informatie over dit toffe evenement? Check dan de website van het Factorium!

Foto: Black Velvet

Gratis Koop tickets