Aafke Romeijn komt naar Hall of Fame

De Nederlandse muzikant, schrijfster en journaliste Aafke Romeijn komt 13 november naar Hall of Fame.  Ze speelt haar nieuwe album M. M waaiert genadeloos uit: van een piano tot orkest, van kleine bekentenissen tot donkere electro, van hiphop tot fuga. 

Album: M

Eerst was er het boek, nu de soundtrack. Aafke Romeijn geeft op M een rondleiding in liedjes en composities in de wereld waarin haar debuutroman Concept M speelt. Het is een alternatieve versie van Nederland. Waarin een meisje door een mysterieuze ziekte haar kleur verliest. Vastberaden de ziekte uit te roeien besluit ze een radicale daad te stelen.

Aafke Romeijn

Aafke Romeijn groeide op in een gezin van klassieke musici, studeerde harp, compositie en piano aan het conservatorium, maar maakte tegelijkertijd gitaarpunk en raakte in de ban van hiphop. Na een debuut als singer-songwriter en twee electropopalbums. Kiest ze ervoor om op M al haar liefdes samen te laten komen. Dat levert een wonderlijk landschap op met samples van obscure soul- en jazzplaten, modernistische dichters en Sonic Youth, die moeiteloos samenvloeien met grootse strijkers- en blazersarrangementen waarop Romeijn met haar kenmerkende stemgeluid zingt over de lotgevallen van de personages uit haar sciencefictionroman Concept M. De show zal in verband met Corona zittend zijn. Tickets zijn verkrijgbaar per 2-zitplaatsen. Je kunt deze bestellen op de website van Hall of Fame.

Meer informatie

  • Wanneer: 13 november.
  • Aanvang: 20:00 uur.
  • Locatie: Hall of Fame
  • Prijs: €23,-
Delen
€23,- per 2-zitplaats
Delen