Must see!

10 dagen lang Draaimolen Festival

‘Na een paar keer diep inademen en rustig afgewacht te hebben hoe de situatie zich heeft ontwikkeld, hebben we onze plannen hierop aangepast. Draaimolen Festival zal dit jaar niet in haar originele vorm plaatsvinden. Maar waar één deur sluit, gaat een andere open …’ Aldus de Tilburgse evenementen organisatie Draaimolen.

Deze zomer is het Draaimolen Festival wederom in het prachtige MOB Complex met een geheel nieuwe en eenmalige variant. De organisatie kondigt een reeks van maar liefst tien evenementen aan met doordeweeks prachtige live concerten en in de weekenden intieme festivaldagen. De organisatie is de line-up nog aan het maken, maar het beloofd een hele goede te worden: ‘met onverwachte back-to-backs die nog nooit eerder hebben plaatsgevonden, inclusief onze jaarlijkse geheime b2b, enkele wereldpremières van unieke live-acts en speciale stage hostings door oude en nieuwe vrienden.’ In het bos zal één van de welbekende podia getransformeerd worden tot het perfecte decor voor alle dagen, maar wel met beperkte capaciteit.
Draaimolen Festival 2021 is van 8 t/m 12 september & 15 t/m 19 september.

Alle informatie over de line-up en de kaartenverkoop wordt binnenkort bekend gemaakt dus houd de website goed in de gaten. 

Delen
-

Locatie

IJpelareweg 55
5048 TA Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.draaimolen.nu
info@draaimolen.nu

Delen